Hagel

Hagel AS - Autorisert regnskapsførerselskap

Din regnskapsfører og samtalepartner

 

Vi kan hjelpe deg med:


regnskap.png

REgnskap

Med god kompetanse og effektiv utførelse hjelper vi deg med hele eller deler av regnskapsarbeidet for din bedrift, slik at du kan bruke tiden din på det som er din kjernekompetanse. Lei av å kaste bort dyrebar tid på å føre regnskap og holde tidsfrister? Da er vi her for deg.


rådgivning.png

rådgivning

Regnskap og lønn er basisleveransen for et regnskapsbyrå. Like viktig er den erfaring og det nettverk vi har til samtaler og rådgivning for deg og din virksomhet. Vi er alltid oppdaterte på alle relevante lover, regler, frister og satser og kan hjelpe deg i store og små avgjørelser.


lønn-og-personale.png

Lønn og personalsaker

Våre medarbeidere har spisskompetanse på lønnstjenester. Overlater du jobben til oss kan du være sikker på at den blir utført presist, etter avtale og gjeldende regelverk. Med oss med på laget kan du trygt slå deg til ro med at lønnsarbeidet alltid er under kontroll.


regnskap.png

Årsoppgjør og skattemelding

Vi utarbeider årsoppgjør og skattemelding for alle typer foretak. Vi hjelper deg med hele eller deler av arbeidet, foretar skatteberegning og bistår med andre vurderinger utfordringer som kan være av betydning for ditt foretak.

 

Kontakt oss

➤ Lokasjon

Hagellia 6 - "Dampen".
5914 ISDALSTØ

☎ Kontakt

post@hagel.no
(+47) 56 35 55 80


 
 
Med over 30 ansatte er vi av de større aktørene i vår bransje i Bergen og Hordaland.
— Kjell A. Ulvatn, daglig leder
 
 

 
 
Hagel_0099.jpg

Tillit er grunnlaget for alt vårt samarbeid.

Hva betyr det for deg at vi er en autorisert regnskapsfører?

Å drive regnskapsførervirksomhet er regulert i egen lov og under tilsyn fra Finanstilsynet.I tillegg blir vi kontrollert av Regnskap Norge på kvalitet og oppdragsutførelse. Dette for å sikre våre kunder at rapportering tilfredsstiller lovens krav.

Regnskapsfører nyter som yrkesgruppe stor tillit fra sine kunder og nettopp tillit er grunnlaget for alt vårt samarbeid.

 

 

Snakk med oss

 
Hagel_0102.jpg

Hos oss blir du alltid møtt med god kompetanse, gode råd og godt humør.

Fyll ut kontakskjemaet, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

chat.png
Din e-post eller telefonnummer.