Hagel

Aktuelt

Aktuelt

Et moderne byrå rigget for framtiden

Er du på utkikk etter en fleksibel jobb i et inspirerende fagmiljø som er helt i front av utviklingen? Da kan du bli Malin og Jill Stines nye kollega.


Med over tretti medarbeidere er Hagel Nordhordlands ledende regnskapsbyrå - stort og fagkyndig, men samtidig lokalt og tett på næringslivet.

- Det fine med å jobbe hos Hagel er at du både er en del av et stort fagmiljø, samtidig som du jobber for kunder som er en del av det lokale næringsliv, sier Malin Hofslundsengen.

 
sofa_redigert2.jpg

Vil du bli vår nye kollega?

Malin og Jill Stine er klar for å ønske nye folk velkommen i Hagel.

 

Føler seg hjemme

27-åringen, som er autorisert regnskapsfører, mønstret på Hagel-skuta så sent som i desember 2018, etter noen år hos et stort og internasjonalt byrå i Bergen.

- Jeg er født og oppvokst her i Nordhordland og det kjennes godt å jobbe med både kollegaer og kunder som er en del av nærmiljøet, sier Malin.

Kollega Jill Stine Fjellstad-Strøm (42), også hun autorisert regnskapsfører, er Hagel-ansatt på femte året. I motsetning til Malin kom hun fra et annet regnskapsbyrå med færre ansatte - en overgang hun merket godt.

Dyrker spisskompetanse i egne bransjeteam

- Det å bli en del av et større fagmiljø er både lærerikt og inspirerende, og utvilsomt en viktig motivasjons- og trivselsfaktor for min del, sier Jill Stine, som bor på Leknes.

I Hagel er Jill Stine leder for teamet butikk og handel - et av selskapets fem bransjeteam som i tillegg til butikk og handel består av lønn, jordbruk, Bygg, anlegg og produksjon, Barnehage, helse og organisasjon, samt eiendom og transport . Hagel er forøvrig et av få regnskapsbyrå i Norge som har et eget team for jordbruk. Jill Stine og Malin mener det å dyrke spisskompetanse i form av egne bransjeteam gir kundene trygghet i form av god kontroll og oppfølging - spesielt på rådgivningssiden. Samtidig kan man som medarbeider dra nytte av den fagkunnskapen som finnes i gruppa.

 
Det å bli en del av et større fagmiljø er både lærerikt og inspirerende, og utvilsomt en viktig motivasjons- og trivselsfaktor for min del
— Jill Stine Fjellstad-Strøm
 
kaffe_redigert2.jpg

Rådgiver og samtalepartner

Rollen som autorisert regnskapsfører blir stadig oftere som rådgiver og samtalepartner innen økonomi.

 

Brytningstid med nye oppgaver

De to Hagel-kollegaene synes det er spennende med endringene i egen bransje, der stadig flere av de tradisjonelle oppgavene knyttet til regnskapsførsel, nå er i ferd med å automatiseres. - Det er spennende å være en del av et byrå som virkelig er langt fremme på automatisering.

Kundene blir jo stadig mer selvhjulpne og vår rolle som autoriserte regnskapsførere blir stadig oftere som rådgiver og samtalepartner innen økonomi, sier Jill Stine.

Midt i smørøyet med gode kollegaer

Både hun og Malin legger ikke skjul på at det å jobbe i lyse moderne lokaler på «Dampen» i Hagellia 6 absolutt er et pluss. Byrået legger beslag på brorparten av næringsbyggets første etasje og rommer både cellekontor og åpne kontorlandskap. Her foregår også mye av den interne opplæringen, og i byggets store aula arrangerer Hagel jevnlig frokostseminar for sine kunder.

- På «Dampen» har vi det som plommen i egget, omgitt av både innovative gründere, Industriutvikling Vest og flere spennende lokale foretak, forteller Jill Stine.

resepsjon_redigert.jpg
 
morgenlys-Dampen-highlighted.jpg

Midt i smørøyet

Hagel ligger plassert sentralt i Knarvik, i lyse moderne lokaler i “Dampen” i Hagellia 6.

 

- Og så har vi kantine med varm lunsj hver dag, og egen salatbar. På fredag topper det seg, da er det fast med fleskepannekaker på menyen, sier Jill Stine.

De er begge enige om at kollegaene og den gode tonen dem imellom, er en veldig god grunn for å jobbe i Hagel. God aldersspredning er det også. Kjønnsfordeling er imidlertid litt skjev, med overvekt av kvinnelige medarbeidere.

pc_redigert1-koppfiks.jpg

Digitalisert

Effektive løsninger og topp moderne datautstyr er ingen mangelvare hos Hagel.

Velutstyrt og stor fleksibilitet

- I og med at den tradisjonelle bokholderen nå er helt på vei ut, krever det at vi har gode digitale løsninger, effektive verktøy og topp moderne datautstyr. Det er definitivt ingen mangelvare hos oss, sier Malin.

Dette gir de ansatte i Hagel stor fleksibilitet med hensyn til hvor de kan jobbe fra.

- Faktisk er kanskje det kjekkeste med å jobbe her at vi i stor grad selv styrer arbeidshverdagen vår, så lenge frister og rapportering blir overholdt. Og så er vi jo glad i variasjon også da. Hos oss er nemlig sjelden to dager like.

 
sofa_redigert.jpg

Ledig stilling

Hagel søker nå etter autorisert regnskapsfører med ledererfaring og kompetanse innen landbruk. Vil du bli Malin og Jill Stines nye kollega?

Geir Dahle