Hagel
ledelsen-header.jpg

Om oss

Lidenskap & Erfaring

 

Vår historie

Regnskap og lønn er basisleveransen for et regnskapsbyrå. Like viktig er den erfaring og det nettverk vi har til samtaler og rådgivning for deg og din virksomhet.

Ledergruppen i Hagel er alle gründere. Asle og Bjørnar startet AB Økonomiservice AS i 1985. Trond startet Credex Økonomi AS i 1989 og Knarvik-kontoret ble etablert i 2004 med Kjell som avdelingsleder. I 2013 slo vi i sammen selskapene til AB Økonomiservice AS som har vært firmanavnet frem til vi skiftet navn til Hagel AS i november 2017.

Som ledere har vi verdifull erfaring fra annet næringsliv. Vi har jobbet direkte med tradisjonelt regnskapsarbeid, men også styrearbeid, bedriftsrådgivning, endringsprosesser, kursopplegg og generasjonsskifte. 

 

 

Bransjegrupper

Som kunde i Hagel finner du erfarne fagfolk med spisskompetanse. Tjenestene vi leverer skal være preget av trygghet, effektivitet og hjelp til lønnsom drift. 

Kunnskap om din bransje er grunnlaget for at vi også kan bidra med de rette råd, effektive tilbakemeldinger og løsninger som styrker virksomhetens økonomi. 
Våre bransjeteam henter ny informasjon gjennom fagkurs og interne kurs og jobber tett sammen for å kunne bistå med ny kompetanse og optimale løsninger.   

 
 

Ledelsen

 
 
Hagel_0005.jpg

daglig leder & styremedlem

Kjell A. Ulvatn

Registrert revisor/autorisert regnskapsfører

Er utdannet registrert revisor fra Høgskolen i Bø i Telemark. Han har blant annet 7 års praksis fra større internasjonalt revisjonsselskap og er tidligere avdelingsleder for Credex Økonomi AS. Variert erfaring innenfor revisjon og regnskap. Arbeider i dag med det meste innenfor regnskap, økonomi, rådgiving.

 

Kontakt:

Mail: kjell@hagel.no / Tlf: 41 46 90 60

 
 

 
 
 
Hagel_0007.jpg

Nestleder, ikt ansvarlig & styremedlem

Trond Vetås

Autorisert regnskapsfører

Bred erfaring med drift og ledelse av en rekke bedrifter innen blant annet eiendom, restaurant og renhold. Tidligere eier og daglig leder av Credex Økonomi AS. Stor interesse for data og nye løsninger. Er i dag en pådriver for tilbud av nye løsninger til våre kunder.

 

Kontakt:

Mail: trond@hagel.no / Tlf: 90 52 91 31

 
 

 
 
 
Hagel_0008.jpg

KS Ansvarlig og styreleder

Asle Hindenes

Autorisert regnskapsfører/foretaksøkonom NHH

Er utdannet Foretaksøkonom NHH 1992 og har styrekompetanseutdanning fra BI 2004. Startet sitt yrkesliv i 1973 og jobbet 7 år som økonomikonsulent på en av de største bedriftene i Bergen, senere som økonomisjef en elektronikkbedrift og daglig leder i lokalavis fram til oppstart av AB Økonomiservice i 1985.

Asle var daglig leder her fram til 2016 og har jobbet mest med rapportering og rådgivning og jobbet tett med kunder på budsjettering og bistått i finansierings- og omstillingsprosesser. Har hatt mange styreverv, bl.a. styreleder i Bergen Turlag 4 år og Regnskap Norge.

 

Kontakt:

Mail: asle@hagel.no / Tlf: 90 12 15 77