Hagel

Aktuelt

Aktuelt

Enkelt og effektivt med lønnslipp rett på mobilen

Nå kan dine ansatte få månedens lønnsslipp rett på mobilen. Med appen Visma Employee kan lønnsmottakeren når som helst og hvor som helst trygt sjekke alle detaljer om siste lønn og tidligere utbetalinger.

- Dette er både enkelt og oversiktlig, samtidig som sikkerheten er ivaretatt. Helt klart en vinn-vinn-løsning for både arbeidsgiver og lønnsmottaker, men også for oss, sier Siv Sylta, som er leder for lønnsteamet i Hagel.

Siv Sylta leder lønnsteamet i Hagel.

Siv Sylta leder lønnsteamet i Hagel.

Positive tilbakemeldinger

Sammen med sine medarbeidere kjører hun månedlig ut lønn til rundt 2000 lønnsmottakere. Hagel startet utrullingen av den nye digitale lønnsslippen Visma PaySlip på tampen av 2018, og erfaringene så langt er utelukkende positive.

- Denne måten å levere lønnsslippen på er i tråd med sikkerhetskravene i personvernforordningen - også kjent som GDPR, og som de fleste virksomheter nå har tilpasset seg. Når lønnslippene går via mail er det alltid noen som av ulike årsaker ikke mottar lønnsslippen i innboksen. Med appen Visma Employee er dette problemet eliminert, forteller Sylta.

Fleksibel og funksjonell

Det er derfor flere gode grunner for å ta i bruk denne mobil- og nettbaserte løsningen, som ved siden av å være enkel og funksjonell, også er gratis å ta i bruk - både for Hagel-kunder og deres lønnsmottakere.

- PaySlip er en fleksibel løsning som gir rom for å automatisere selve distribusjonen av lønnsslippen i form av at vi kan sette dato dette skal skje. Dessuten kan den også brukes når årsoppgavene skal kjøres, forteller teamlederen.

Lett å tilpasse

Hun understreker at lønnsmottakeren alltid har mulighet til å hente ut full informasjon fra lønnsslippen også ved å logge seg på Visma.net. I tillegg til flere visningsformat av aktuell lønnsdata som systemet tilbyr, kan en tradisjonell slipp også lastes ned som pdf-fil på mobilen og på nett.

- Dessuten er heller ikke noe problem å fortsatt kjøre lønnsslipp på mail for enkelte, om noen lønnsmottakere skulle ha et ønske om ikke å få slippen på mobil, opplyser Siv Sylta.

Ta kontakt med oss om vil vite mer om PaySlip på mobil

Geir Dahle